Varmt Välkommen till min blogg

Varmt Välkommen till min blogg! Här skriver jag om balkongodling, blommor, böcker, natur, hunden, pyssel, vardagliga ting, bak och mat mm.
Det skulle göra mig glad om du lämnade ett avtryck efter dig så att jag vet vem du är och att jag kan hitta till dig.

fredag 11 september 2009

Överraskning i lådan

Det lönar sig tydligen att skriva om brevbäraren på bloggen, för tänk idag var det precis lika
trevlig post som igår (okej idag smög sig ett par räkningar med ner i brevlådan).
Jag är ju med i Pocket och Prassel x 3 (och här finns lite om mina bok önskningar), där man ska klura ut vad en hemlig tilldelad bokvän vill ha och sedan skicka iväg ett paket i september, 1-14 oktober och 1-14 november plus lite godis, snacks, kaffe eller något annat man tror personen skulle vilja ha. Så idag kom mitt hemliga paket som jag fick gå och hämta på ICA, snabbt hem där ifrån och på med en kopp kaffe. Med kaffet upphällt i muggen, gissa vilken? (Ja det var denna.) Så öppnade jag långsamt mitt paket och jag blev så glatt överraskad, för ut plockade jag, inte bara en utan två pocket böcker, var av den ena var *Saffransköket* av Yasmin Crowther som jag hade önskat mig och en för mig helt ny bekantskap både vad det gäller titel och författare *Monsieur Ibrahim och koranens blommor*.
Ska bli spännande att läsa båda efter som jag aldrig läst något utav Yasmin Crowther heller.
Gott och salt är perfekt för mig som gillar just salt lakrits och choklad ska vi bara inte tala om...
Jag är chokladoman.
Även en provförpackning med ansikts mask med choklad fanns med, den ska jag ta och prova i helgen.
TACK, snälla goa bokvän, jag ser fram emot mina lässtunder med tilltugg.


Ett jätte fint vykort kom också från en av mina bloggvänner. Tänker rama in det och sätta upp det antingen i mitt kök eller mitt sovrum.
Du vet vem Du är, jag sänder en varm och go kram tillbaka!


Jag har förhoppningar om att det kan bli en relativt bra helg, det känns så just nu.
Har jag tur så kommer en kompis med sin hund och hälsar på en stund någon av dagarna...
Trevlig helg och ta nu hand om er och era kära!
Kram //Tekla Maräng
Som försöker blogga runt när jag orkar

7 kommentarer:

Marie sa...

Vilket underbart paket..massor av gott. Jag hade också en paket som väntade mig när jag kom hem idag från Turkiet - tack, ska bli kul att läsa. Hoppas nu att du får en skön helg.

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vilken härlig swap gåva du fick! Du är med på så mycket roliga bytes listor, nu blir jag sugen igen att swappa. Det var ett tag sedan jag höll på med det, ja förutom den årliga julkalendern. Innan jag hamnade i bloggvärlden, så var det yahoo och olika grupper som jag höll på med. Bytte tex deco, Fb, ATC, vykort, Mom swaps. Det var alltid en massa roligt i brevlådan.


Sköt om dej & ha en riktigt fin helg!!!

STOR KRAM från Eva

Therese sa...

Vilken trevlig skörd i lådan! :-) Och så gulligt av Cloudberry att skicka en älva till dig, för jag anar att det är hon som varit så omtänksam i denna tuffa stund för dig. Skickar massor av kramar till dig, och en önskan om en fin helg men vän och vovve! Kram

Ps Fröet var piggt och glatt, så nu slappnar jag av och njuuter Ds

Birgitta sa...

Hej! Vad trevligt för dej att få ett så roligt paket lagom till helgen. Nu kan du gotta dej riktigt. Hoppas allt är bra med dej.
Hoppas helgen blir bra för dej.
Kramis Birgitta

Susanne sa...

Hej..det är synd att du inte bor närmare mig..För just denna Fredag och Lördag är det 10 års Jubileum där jag praktiserar..Röda Korset Second hand..I affären 50% på allt..Vi har massor av böcker..Sen ett rum ska vi ha imorgon där allt kostar 10;- och man får ta och fylla en kasse full med Böcker för bara 10;-
Hade inte det varit nått för dig?
Kram

Aforia sa...

Go natten vännen,
Så härligt att få hemliga paket som förgyller ens dag. Det är verkligen precis in Time, så att säga, för dig. Kanske kan det locka dig till andra tankar.
Sänder mina varmaste kramar och önskan om en bra helg!
Kramis

Sjabbig men chic sa...

Vilket mysigt paket! Jag hoppas att du har en underbar helg.
Vet du, nu är det jag som är lite orolig, Tjalle haltar jättemycket med höger bakben. Det måste vara något med leden för han är värre när han har legat länge och stelnat till och han är inte öm när man klämmer. Det blir vetrinären till veckan och så länge har jag börjat pilla i honom glukosamin. Stackars lilla mattes hjärta.

Kram Lisa