Varmt Välkommen till min blogg

Varmt Välkommen till min blogg! Här skriver jag om balkongodling, blommor, böcker, natur, hunden, pyssel, vardagliga ting, bak och mat mm.
Det skulle göra mig glad om du lämnade ett avtryck efter dig så att jag vet vem du är och att jag kan hitta till dig.

söndag 19 oktober 2008

Höst

Lånade bilder ifrån Google



Ja, nu är hösten verkligen här! Träden riktigt lyser i sina klara härliga färger och luften är sådär härligt hög och *ja* nästan lite krispig. Morgnarna är kall och oftast där jag bor ligger det lite dimmslöjor som böljar lite fram och tillbaka kvar till en bit in på förmiddagen. Det känns riktigt trollskt ute.



Hundarna och jag brukar gå ungefär samma morgon rutt och då kan man verkligen följa årstidernas gång. Nypon börjar att skrumpna ihop mer och mer till mina hundars stora besvikelse för dom älskar nypon, man får riktigt lirka med dom för att dom ska följa med.

Många träd har bara hälften kvar utav sina blad. Det kryllar av kastanjer och ekollon. Hösten kan tom vara riktigt mysig när det smattrar utav regnet på fönsterrutorna. Får då får man verkligen tillfälle till att mysa, med levande ljus, baka härliga varma bröd och göra långkok
om man nu gillar sådant och si det gör jag.

Vill passa på och tipsa er om en tävling hos Magdalena hos Magdalenas Hem, man kan vinna en *rums* diffuser som räcker lääänge. Fast jag hoppas ju att jag vinner den.

Ha det gott Marie






1 kommentar:

Lilla Eken sa...

Men jag har ju gått och väntat på det här! Äntligen!:-)
Klart att du får länka o jag lägger en länk till dig med.

Så du gillar långkok du också, då kommer jag säkert att hitta litet matnyttigt här framöver. :-)

Heldagen igår gick helt fantastiskt bra så jag är nästan litet mallig idag... ;-)

Har en härligt lång söndag framför mig som jag ska försöka utnyttja till annat än städning. Ska bli kul att se vad du gör idag!!
KRAM/I.