Varmt Välkommen till min blogg

Varmt Välkommen till min blogg! Här skriver jag om balkongodling, blommor, böcker, natur, hunden, pyssel, vardagliga ting, bak och mat mm.
Det skulle göra mig glad om du lämnade ett avtryck efter dig så att jag vet vem du är och att jag kan hitta till dig.

fredag 28 augusti 2009

Maskarna på Carmine Street

Vilken bok det är Håkan Nesser senaste roman *Maskarna på Carmine Street*.
Enligt mitt tycke hans bästa hitintills och det känns som att han har gått i en en ny fas i skrivandet.
...six feet under, förekommer i denna roman som är fylld av kärlek, förhoppningar, psykiskobalans, mörker och synskhet.
Läs den om ni har gillat Nesser förrut och har ni aldrig läst något av Nessser förrut så gör det.Det blev ett kort inlägg idag, men vi hörs. Trevlig helg! Tjingeling//
Tekla Maräng

13 kommentarer:

Beatrice sa...

Tack för boktipset! :-) Det var lääängesen jag läste något nu, så det är verkligen hög tid.

Iofs har jag flera halvlästa böcker och jag blir tokig på mig själv när jag aldrig slutför något. Nu får det vara slut med det, dags att börja läsa ut :-).

Kramar och trevlig helg!
Beatrice

sinnlighet sa...

Åhhhh jag halkade in på Din sköna blogg, så trevligt!! Håkan Nesser är min favvo och jag tackar för tipset, hade ingen aning om att han hade kommit ut med en ny bok!! Dejligt!

Agneta

mitt skärgårdsliv sa...

Jag borde nog ta tid till mig och läsa nån bok (det har jag väl skrivit tidigare å). Önskar dig en trevlig helg!

Birgitta sa...

Har aldrig läst något av Nesser. Är inte så förtjust i deckare. Får se om jag ger mej på den. Tittade in för att önska en trevlig helg.
Kram Birgitta

Dubbelörn sa...

Har beställt den som ljudbok till min kära som varje dag bilpendlar till jobbet 10 mil enkel väg! (till Stockholm) Han slukar ljudböcker o tycker tiden går sååå fort ;)

Marie sa...

Har också hört andra som rekommenderade denne boken, kanske nästa köp när jag kommer till Sverige. Alltid kul med boktips, böcker kan man inte få för många av, behöver bara fler och fler bokhyllor. Kram och ha en skön lördag!

Vero sa...

Trevlig helg till dig också!

Lilla Eken sa...

Ja... cellofan har jag köpt på Panduro vid något tillfälle, men det är några år sedan. Men är ganska säker förresten att de hade så sent som i julas.

Ståltråd! Tala inte om ståltråd! Det är någon hemma hos oss som äter ståltråd tror jag! De finns aldrig där jag lagt dem. Behöver jag tjock hittar jag bara tunn, och vice versa. :-)
Vad ska du hitta på för något finurligt med ståltråd då? Får jag gissa på en liten krans?

Hos oss är det utflyktsdag idag men jag har fått en nerv i axeln i kläm så jag är en aning gnällig... Vi får se om en tur till Uppsala gör det bättre eller sämre. (Blir det sämre får jag väl försöka njuta av att vara riktigt gnällig för en gångs skull istället! :-))
Tjingeling

Evans sa...

Hejsan och en trevlig helg! Håller med dig om Håkan Nesser, jag har nog nästan alla hans böcker förutom den nyaste, jag tyckte hans bok -Människa utan hund, var bra också.
Ha det gott/Eva

hönemor sa...

Hej du, det var bra med ett boktips för hösten. Vilken fin kantarellpaj du har gjort, den ska jag göra i môrra kväll, har ätit kantareller stekta ihop me lök till en köttbit i kväll. Kram Katarina.

Ullis/Leva på landet sa...

Så bra att örngottet kommit fram. Kul att dottern gillade det.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

promenader på landet sa...

Tack för boktipset! Jag får väl börja läsa nu när jag är med i pocket och pyssel! Må gott! Kram Maria

Lilla Eken sa...

Jorå, visst kom vi iväg. Lite för kort visit i Linnéträdgården men annars var det bra. Helt otroligt väder för en sista (?) sommarutflykt. (Åtminstone när man slipper åka kommunalt! ;-))

Då får vi hoppas att ståltråden dyker upp snart då.
Jag hittade en rulle nyss som var försvunnen när jag skulle ha den för två veckor sedan. Den låg i min necessär. Helt logiskt va? :-)
/I.