Varmt Välkommen till min blogg

Varmt Välkommen till min blogg! Här skriver jag om balkongodling, blommor, böcker, natur, hunden, pyssel, vardagliga ting, bak och mat mm.
Det skulle göra mig glad om du lämnade ett avtryck efter dig så att jag vet vem du är och att jag kan hitta till dig.

måndag 17 augusti 2009

Den som väntar...

Det är så mysigt att tända ljus och mysa! Så jag kryper gärna upp i soffhörnan och läser och har ett gäng tända ljus runt i kring migJust nu väntar jag som bäst på att en ny del utav Kurt Wallender deckarna ska släppas i affärerna. Enligt rykten så ska det ske i morgon. Känner jag mig själv rätt så lär jag stå där och vänta utan för en bokhandel. För på något alldeles speciellt sätt så har Kurt Wallender trollbundit mig sedan första boken gavs ut och det beror mycket på att det alltid har varit heta ämne som har fått genom syra böckerna.
Så är det så härligt att det är en vanlig stad i Sverige som har fått klä skott för dom aktuella ämnena och inte en stor stad.
Nu är det tio årsedan förra boken kom ut så jag är minst sagt spännd på att se hur Kurt har åldrats och hur han tänker nu förtiden.

Henning Mankell berättar om kommissarien från Ystad som är en politisk skandal på spåret.
Vill du läsa mer av Henning säger angående sin nya bok tryck HÄR.


Just nu läser jag; Den tionde gåvan som är en oförglömlig berättelse - på samma gång ett historiskt äventyr som till en del bygger på verkliga händelser, en magisk saga och en underbar kärleksroman. Underhållningsromaner av den här kalibern skrivs inte så ofta.

Hoppas att Ni får en skön start på veckan!//

5 kommentarer:

TEFROSSA sa...

Hej!
Jag har precis upptäckt Mankell och Wallander. Har hunnit med några stycken, bl a den första Wallander-boken och nu läser jag "Villospår". Har du någon favorit bland Mankells böcker?

Lena

Beatrice sa...

Hej Marie!

Tack för hälsningen :-).

Hoppas att allt är bra med dig och att ni har soligt väder. Här skiner äntligen solen igen efter måååånga dagars regn, blääää.

Ha det så bra så länge!

Kramar
Beatrice

Susanne sa...

Att läsa klarar jag inte.Tyvärr efter två blad vandrar mina tankar bort någon annan stans..Men nu skall jag försöka göra som min sambo..Lyssna till boken..Tror det är bättre för mig..Skall börja med nått enkelt..Javisst massa levande ljus,det är mys..Kram

Anonym sa...

ja det låter mysigt men med fem barn i huset finns det inte tid.

Therese sa...

Mankell läses även hemma hos mig, är så glad i dina boktips! Så fortsätt med dem .-9 Kram