Först ut kommer en idé till;
Wok och kötträtter
Doftpelargoner med nötig doft som tex. *Concolor Lace*passar bra som smaksättare i Wokgrytan eller till kötträtter.
Tips: Finhacka bladen och blanda i grillmarinaden
Concolor Lace är blomman här nedanför.
Denna idé som grillmarinad har jag provat och det var riktigt gott. Tyvärr så mätte jag inte upp mängderna när jag gjorde marinaden. Men jag gjorde så att jag hackade lite i taget och fylld på och smakade av tills jag vart nöjd.
Pelargonbröd
Baka enligt ditt favoritrecept för matbröd men tillsätt ca 1-1,5 dl finhackade doftpelargonblad till en sats deg. Denna idé ska jag prova men har inte hunnit än.
Lycka till
11 kommentarer:
Spännande med pelargonier i mat, bak vet jag sedan tidigare då Erns gjorde någon kaka med det i... Men tror inte jag kan lura i mannen något dylikt ;-) KRAM!!!
Spännande att krydda maten med pelargoner, nåt helt nytt för mig! Helt otroligt fina bilder i föregående inlägg av blommande träden!!
När du läser dina kommentarer och är själv inloggad så ser du en liten "soptunna" i slutet vid varje kommentar, klicka på den så försvinner kommentaren! Ha det bra!
Vilka kul idéer, kanske något att prova. Det gäller ju att våga något nytt, så man inte fastnar i gamla vanor.
Vad roligt med nya ideer.Det ska jag prova.Ha en mysig kväll kramiz ~~~~RITA~~~~~~.
Åååå vilka Körsbästräd!!!!
Så vackert!
Vad häftigt att baka med blommor :)
Kram från Eva
Hej!
Vad roligt att du varit hos mej och tack för kommentar. Det är så roligt med nya bekantskaper. Jag har strosat runt hos dej en stund. Vilka ljuvliga körsbärsträd och alla andra blommor och naturbilder. Bakat med pelargonier har jag aldrig gjort. Skulle kanske testa det.
Kram Birgitta
Du kan också gå in på Inställningar o sedan Kommentar, scrolla ner o klicka i rutan för ALLTID i Kommentargranskning. Fyll sedan i din mailadress.
Då kommer alla kommentarer först på mail som du sedan kan godkänna/Publicera eller Avvisa.
Enkelt o så slipper man reklam o ev elakheter el annat ;).
Men pellis i maten...?! Bilderna däremot var härliga :).
Stor kram
Spännande, ska se om jag vågar prova det! Vilkken mysig blogg du har! Kram Helena
Oj, vad fyndig du är! Det låter så spännande med blommor i maten faktiskt!
Och angående oönskade kommentarer. Om du är inloggad kan du väl ta bort dem i kommentarsfältet? Under själva kommentaren?
Papperskorgsikonen menade jag, ja...
Ser du även gilla Tulipaner--- Jaag också mycket--Provar lite olika varje år...Ska nu anskaffa en Bra kamera min börjar bli Sliten hahha.. Träd är något jag gillar ialla dess former också så Vi ses här på Bloggen Ima
Skicka en kommentar