Varmt Välkommen till min blogg

Varmt Välkommen till min blogg! Här skriver jag om balkongodling, blommor, böcker, natur, hunden, pyssel, vardagliga ting, bak och mat mm.
Det skulle göra mig glad om du lämnade ett avtryck efter dig så att jag vet vem du är och att jag kan hitta till dig.

onsdag 13 maj 2009

Tassvård

Bobo som tittar fram under min kjol på balkongen. Hon tycker inte alltid om att bli bortstad och kammad och smörjad om tassarna så hon tar sin tillflykt under min kjol, vilket i sig är ganska dumt efter som att det är jag som oftast reder ut tovor, klipper klor och baddar ögon.

Yuna ska få försvarets hudsalva in smort under tassarna vilket är lättare sagt en gjort. Hon älskar nämligen smaken av hudsalvan. Vilket brukar sluta med att jag får sitta och tjuvhålla henne tills det mästa har sugit in sig i trampdynorna, en tillställning som varken hon eller jag är så förtjust i.

Här är det min dotter som försöker att smörja tassarna så gott det går. En mycket allert Yuna som kan få en hur lång tunga som helst i denna situation.

Här tittar Bobo nyfiket fram och undrar vad Yuna och lill matte pysslar med. Även denna gång ut smygandes under mattes kjol.


Här njuter Yuna medans hon blir kammad. Tänk vad härligt att ligga ute på balkongen och känna vinden i nos och päls och dofterna ifrån växterna på balkongen och dofterna ifrån andra hundar som går förbi och samtidigt få skönhets behandling.Ja, man kan somna för mindre. Här har Yuna blivit upplyft i lillmattes famn där hon sov en stund.Precis så här kan en stund på våran balkongen se ut!
Tjingeling

8 kommentarer:

Therese sa...

Bus och Dobby undrar om ni har öppet för skönhetsvård även på herrar?! Kram kram ;-)

Aforia sa...

Go kväll vännen,
Hmm så mysigt det såg ut. Så lugnt och fint går det inte till när jag borstar Caesar. Han är inte speciellt förtjust i att bli borstad utan försöker smita hela tiden. Den enda gången han njuter är när jag har gjort rent i öronen och droppar i öronsalvan och gnuggar försiktigt omkring. Då njuter han!
Hoppas att denna vecka har varit bra!
Kramis

Ingela la la sa...

Ha ha, så söta dom där två är.. Såg verkligen ut att njuta.

Kram Ingela

Hjärtat Mitt sa...

Underbara bilder :)
Tänk vilka personligheter de är.
Jag saknar verkligen våra hundar.

Ditt balkongbord är bara så vackert.
Jag gillar egentligen inte mosaik, men har sett en hel del fina saker på sista tiden.

Kram Mari

StinasLoppis m.m sa...

Sicka fina vovvar ,har 2 hundar oxå . Trevlig blogg du har titta gärna in till mej om du vill Ha de /Stina

Katta sa...

Men det är väl presis så där en stund på balkongen ska se ut ;) Försvarets hudsalva viste jag var bra till mycket men att det var vra till hundtassar är nåt nytt för mej. Kram Katta

hönemor sa...

Hej du, vad det ser trevligt ut när du pysslar om dina fina hundar, dom ser verkligen ut att trivas på skönhetssalongen. Här regnar det så nu åker blommorna på plommonträdet ner som ett snöfall. Kram Katarina.

Hulda sa...

Hej!
Vilka mysiga bilder på vovvarna! Lilla Vargen vill heller inte bli kardad och borstad, förutom bakom öronen! Då njuter han!
Ha det bra!
Hulda