Varmt Välkommen till min blogg

Varmt Välkommen till min blogg! Här skriver jag om balkongodling, blommor, böcker, natur, hunden, pyssel, vardagliga ting, bak och mat mm.
Det skulle göra mig glad om du lämnade ett avtryck efter dig så att jag vet vem du är och att jag kan hitta till dig.

torsdag 18 mars 2010

Inköp på *mässan*

När jag var på *Rum och trädgårdsmässan* i Kista så gick jag inte hem helt tom hänt.
Visserligen lyckades jag se till att plånboken inte öppnades så ofta som ögonen ville, utan
bara när även hjärtat var med.
Har sneglat sedan förra årets mässan på något i från Trådspira så detta blomstöd blev det
som fick följa med hem. En så länge står den inom hus och väntar på en säsong på balkongen.Pelargon sticklingar blev det några stycken av efter som dom flesta har dött här under vintern pga antingen för stark kyla (i trapphuset) eller för varmt och torrt (i vardagsrummet).
Så nu passade jag på och ta några sorter jag aldrig har haft förrut.
Jag är en sådan där person som aldrig kan ta första bästa exemplar som står åtkomligt utan jag vill ha någon längre in så pga det så har jag t o m fått hem två sorter som jag inte änns tänkte ta, men fina i formen är dom... Hahaha där fick jag för att vara petig.Ett nätägg fick följa med hem också, som jag sedan petade i lite mossa och några ägg.

Här kommer en award som Mitt Liv i Fare har gjort och givit till sina läsare.
Jätte fin med den underbara stjärnflockan...
Tack en än gång för den, det värmer ska du veta.
Nej nu ska Bobo och jag ut på is banan och promenera.
Gissa om jag skulle vilja ha en spark sådana här dagar.
Tjingeling//Tekla Maräng

6 kommentarer:

Susanne sa...

Vilken vacker spira! Och ägget så härligt..Jag hoppas att dina sticklingar blir stora och ståtliga..Roligt att du blev glad för Awarden..Det va det som var meningen:) Kram Susanne

Gunilla sa...

Vilket fint hjärta jag har ochså varit in och tittat hos Trådspira det finns ju så himla mycket fint. Jag skall fara till en butik bara tre mil härifrån som säljer deras saker,så något inköp blir det säkert.
Jättefina pelargon sticklingar. Jag gillar pelargonier de blir så fina utomhus på sommaren.
Grattis till den fina awarden.

Ha det gott
Kramen/Gunilla

Therese sa...

Hej vännen! Vilket undebart trådägg, verkligen vackert! Och pelargonsticklingarna ska bli kul att se hur de utvecklas hos dig :-)
Trollhassel är så vackert, men sällan blomster har det här i dorotea :-( Och min häxa har ännu inte dykt upp, så hojta till om hon flyger förbi *ler* Stor kram!

Tidsmästarinnan sa...

Hej där! vad kul att få se litegrann från mässan, du ska tro att jag önskade mig dit också... nu när våren ÄNTLIGEN börjar anas runt hörnet. Men kanske kommer jag iväg till trädgårdsmässan i Älvsjö i alla fall..
Kram på dig!

mitt skärgårdsliv sa...

Oj oj så mycket vackert jag missat här, har haft ont om bloggtid senaste veckorna. Vackra bilder från mässan och så fint ägget är! Grattis till awarden :) Ha det så bra, kram!

Viola sa...

Vilket vackert äg...vad synda att du inte kunde ta dig hit, det jag visar i gårdsbutiken säljes bara där...ha en fin fredag, kram