Varmt Välkommen till min blogg

Varmt Välkommen till min blogg! Här skriver jag om balkongodling, blommor, böcker, natur, hunden, pyssel, vardagliga ting, bak och mat mm.
Det skulle göra mig glad om du lämnade ett avtryck efter dig så att jag vet vem du är och att jag kan hitta till dig.

fredag 27 november 2009

Vägen till ett städat liv...

Under tiden det har fixats här hemma så har jag fått en award utav Ia-Maria med bloggen Ias ro. Tänk jag blir alltid glad när någon ville ge en något erkännande och stolt, TACK.Jag vill ge den vidare till alla som följer min blogg på ett eller annat sätt så varsegoda att ta den med er.

Ja här hemma börjar det likna ett hem igen. Och det känns jätte skönt. Endast ett rum kvar att fixa, sen är det färdigt. Ja okej då lite mer ordning i förrådet eller skräpkammaren som jag kallar det måste det faktiskt bli. Visserligen tycker inte jag att det finns så mycket skräp där längre utan är saker dom faktiskt behövs med jämna mellan rum som tex julpyntet som snart kommer fram. (Tycker att nallemor är så fin och dammsuger så bra så hon fick vara med i dag också).Måste säga att jag undrar vart allt damm och detta borrdamm kommer ifrån. Som tex igår då tyckte jag att jag hade städat så fint och dammat och skurat golv också nu på morgonen när faktiskt lilla solen tittade fram och glade mig så såg jag hur det fortfarande låg ett lager fint,fint borrdamm över allt ihopa. Hur kul är det?
Jag gillar faktiskt att ha det snyggt men att bli som här tvingad att städa hela lägenheten på en gång det är inte riktigt min grej.
Är så glad för alla era glada tillrop om att det blir fint när det är klart och det blir det ju.
Så lite stolt över mig själv det är jag allt. Ryggen och ena knäet är inte lika roade tyvärr så om
ni ser någon lös släppt tjej som haltar sig sakta fram genom livet så är det jag. Oftast sitter det ett litet leende i ansiktet bara så ni vet vem ni ska leta efter.
Nä nu ska jag ut med Bobo och efter det ska jag fixa fram lite till advent.

Ha nu en härlig fredag och första advents helg.
Kramar Tekla Maräng

5 kommentarer:

Susanne sa...

Så skönt ändå att få varje liten vrå städad nu till Jul..Även om det inte är så kul..Nu en liten utlottning hos mig kika in om du vill vara med..Kram Susanne

Mia sa...

Vad skönt att det börjar bli klart hos dig nu.

Här är det allt annat än städat och klart men en vacker dag så. :)

Trevlig helg!
Kram Mia

Birgitta sa...

Hej! Vad skönt att du slipper dom där killarna som stökar till din lägenhet och kan få ordning ppå allt igen. Jag tror inte jag får se dej haltandes omkring här i Finnskogen. Grattis till den fina awarden och jag tar gärna emot den.
Ha det nu riktigt mysigt ikväll.
Kram Birgitta

Katta sa...

Satt och kikade på dina inlägg jag missat här och såg den fina gröna gruppen du gjort, jättefin och den lilla älvan är så söt får man fråga var den kommer ifrån? Kram Katta

Beatrice sa...

Jag tycker allt lite synd om dig som har fått lov att plocka bort saker från väggarna och sedan plocka tillbaka allt och sedan storstäda på det!!! Vad skönt att det är klart nu :-).

Förresten, vi har ju haft såna problem med internet sedan vi kom hem, så jag undrar om du fick mitt mail förra veckan? :-) Eller har det helt enkelt aldrig gått fram?

Hoppas du får en fin adventshelg!

Kramis
Beatrice